La Junta de Govern del COOOC considera interessant que tots els col·legiats de Catalunya tinguem un sistema de comunicació ràpid, efectiu i gratuït com és el correu electrònic, perquè puguem comunicar-nos entre tots nosaltres.

La contrasenya per defecte serà el número del DNI (fins i tot la lletra), tot en majúscules.
Cal destacar que si ja teniu un compte configurat al vostre ordinador, podeu afegir-ne tants com vulgueu i fer-los servir sense haver d’eliminar-ne cap.

Les dades per tal de configurar el nou correu de col·legiat al vostre ordenador són:

  • Email: nomcognom1cognom2@coooc.cat
  • Usuari: nomcognom1cognom2@coooc.cat
  • Contrasenya: (la corresponent)
  • Servidor de correu d’entrada (POP3): pop.coooc.cat
  • Servidor de correu de sortida (SMTP): smtp.coooc.cat
  • (marcar: “el servidor de Sortida requereix autenticació”, habitualment a "Més configuracions")

Per tal de facilitar-vos la instal·lació en els sistemes de correu més habituals, podeu consultar aquests tutorials per configurar el vostre compte:

Podeu accedir al vostre correu de manera online (Webmail) posant al vostre navegador d’Internet: https://webmail.1and1.es/ (aquí trobareu tots els correus que no us hagueu descarregat amb el vostre programa de correu, això si, podreu enviar sense problemes i podreu modificar la configuració del vostre compte).

Per tal de gestionar correctament el possible SPAM que rebreu, podeu consultar la Guia para la gestión del spam (en castellà) on s'explica com consultar els correus que es marquin com spam, indicar quins no ho són, afegir adreces o dominis a una llista blanca per tal de confirmar quins correus són vàlids, ...

Si teniu algun problema per accedir-hi, envieu un email a consultes@coooc.cat amb el vostre nom complert i el número de col·legiat.